3 Perfekte studentergaver til svømmeren

Det kan være svært at finde en god studentergave lige meget hvem den er til, men hvor du i mange tilfælde kan klares med en flaske rosé og et gavekort til H&M, så kan det hurtigt blive sværere at finde en god studentergave til de seriøse atleter, da unge atleter ofte kan være meget pertentlige med deres livsstil. Derfor får du her 3 gode forslag til en gave til svømmeren, som du helt sikkert ikke går galt i byen med.

Svømmebriller

Jagten på de perfekte svømmebriller kan være er for de fleste svømmere en ting, der aldrig stopper. Derfor går du bestemt aldrig galt i byen, når det er det, du vælger som gave til den unge atlet. Der er dog et par ting, du skal tage højde for, når du kigger efter svømmebriller - lige meget om det er til dig selv eller andre, da der er stor forskel i kvaliteten på de forskellige svømmebriller.

Når du kigger på svømmebriller, skal du kigge på briller med enten skum eller gummi omkring øjnene. Ligeledes skal du vælge et sæt, der er 100% UV beskyttende, anti dug behandlede, har udskiftelige næsebroer og er nemme at justere stroplængden på. Ligeledes er de fleste svømmere glade for briller med et bredt udsyn, da det reducerer behovet for at tage brillerne af, når man ikke er i vandet.

Badehætte og badetøj

Godt svømmeudstyr som badehætter og badetøj kan være ekstremt dyrt, og derfor kan det også være en rigtig god gave til den nyslåede student. Her er det dog vigtigt, at du undersøger, om svømmeren, du skal købe gave til, har nogen præferencer indenfor forskellige mærker, da nogle svømmere kan være meget specifikke, når det kommer til hvilke mærker, de foretrækker at svømme i.

En triatloncykel

På sigt er der rigtig mange svømmere, der giver sig i kast med triatlon, og hvis I er flere, der slår jer sammen om at købe én stor studentergave, kan det være en mulighed at se nærmere på en triatloncykel til den glade atlet.

Her skal I selvfølgelig være opmærksomme på, at racercykler og triatloncykler er en dyr investering, og derfor er det ikke nødvendigvis en god løsning for alle, men hvis I alligevel er ude med den store pengepung, så er det en gave, der helt sikkert nok skal bringe glæde til svømmeren, der vil forsøge sig med triatlon.

Når det kommer til atleter, er der en lang række forskellige muligheder for at give en anderledes, men samtidig ekstremt brugbar studentergave, og det ville være en skam ikke at udnytte muligheden, for at give en studentergave med et særligt, personligt udtryk, der virkelig viser, at du har tænkt over at give en personlig gave.