4 tips, der vil gøre studenterfesten uforglemmelig

Hver sommer vrimler det med unge mennesker med studenterhuer på i sommerbilledet – og mange af dem har arbejdet hårdt for et godt resultat. Vil du give dem en god fest, så læs med her.

Dimissionen og den efterfølgende studenterfest er en tid, hvor de unge studenter giver slip på studietiden og for alvor træder ind i de voksnes rækker. Det betyder, at det er nødvendigt med en ordentlig studenterfest, som vil blive husket mange år frem i tiden.

Hvis du står for at skulle arrangere studenterfesten for enten din egen klasses eller dit barn klasses vegne, kan det være rart med noget inspiration til, hvordan man skaber en fest, der går over i historiebøgerne. Her får du 4 tips til den perfekte studenterfest, der sent vil blive glemt.

#1: Lej en studentervogn i god tid

Det siger sig selv, at der er stor efterspørgsel på studentervogne, når tiden nærmer sig dimissionen og studenterfesten. Derfor er det en god idé at være ude i god tid, når du skal leje en studentervogn, så du er sikker på, at det rent faktisk kan lade sig gøre.

#2: En havefest er oplagt

Det er oplagt at afholde en havefest, hvis du vil sikre dig, at studenterfesten kommer til at forløbe, som de har tradition for at gøre - udenfor i godt vejr. Slå et telt op i haven, som I kan samles i, hvis det bliver dårligt vejr, eller hvis I blot har behov for at afgrænse festen til et bestemt område af haven.

#3: Rigeligt med mad og drikke

Det er vigtigt, at der er rigeligt med mad og drikke til en studenterfest - og det gælder naturligvis ikke udelukkende alkohol. Der skal også være noget for dem, der ikke drikker, eller dem, der har drukket alkohol hele dagen, og derfor har behov for noget andet til at holde promillen i skak.

Samtidig bør du huske på, at det ikke er alle, der spiser svinekød eller kød generelt, hvorfor der bør være et alternativ, så alle føler sig inkluderet. Forhør dig eventuelt på forhånd, om der er nogle, der har særlige behov, før du planlægger festmenuen.

#4: Et godt anlæg gør underværker

Når man bliver student, er der i dén grad noget at fejre. Derfor er det en god idé at sørge for et ordentligt anlæg, som kan spille hele festen op. Investér eventuelt i en Soundboks eller lån, hvis der er mulighed for det.

Skal du med til festen, så kan du finde inspiration til en god studentergave her.