Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

5 forslag til den perfekte studentergave

Er du i tvivl om, hvilken gave som du vil give den kommen student/studine? Så skal du læse med her. Her kommer vi med 5 vindere, der helt sikkert vil give studenten et smil på læben.

1. Stik studenten nogle fine aktier

Det kan lyde tørt, men det kan faktisk give noget værdi for studenten, hvis du giver ham/hende et par aktier i en spændende virksomhed. Selvom aktien går op og ned, så vil det give studenten et indblik i aktieverden og den globale økonomi.

Det er sundt for alle mennesker at have et lille kendskab om, hvad der foregår ude i den blå verden. Og hvis studenten er heldig, så kan hun/han høste en lille gevinst om nogle år.

2. Giv studenten et fedt bestiksæt

Når man er blevet student, så går der ofte ikke mange år, før man flytter hjemmefra, derfor er det super fedt, at man har noget lækkert grej som man kan tage med, når man flytter hjemmefra.

De fleste unge mennesker står og mangler bestik og tallerkner, når de flytter hjemmefra. Derfor er det oplagt at forkæle dem med bestik og lign, når de flytter hjemmefra.

3. Giv dem et årligt medlemskab til inspo

Selvom at de lige har afsluttet 3 års gymnasie og de måske ikke lige har lyst til at lave en dansk stil lige foreløbig, så kan det være en god ide at give dem et medlemskab til inspo.dk

På inspo kan du finde over 5000 noter, analyser og tidligere elevopgaver. Du kan bruge indholdet til at læse op på emner og gøre dig klar til universitet. 

Et medlemskab koster 39 kroner og måneden og du har mulighed for at downloade 20 opgaver om måneden.

Der er ingen binding og du har altid mulighed for at hurtigt og nemt at opsige dit medlemskab. En gave som enhver student vil blive glad for.

4. Giv studenten sprut i gave

Så snart studenten har fået hue på, så skal det unge menneske ud og feste og hygge sig med sine venner, derfor vil det glæde studenten, hvis han/hende får noget lækkert øl eller champagne til de kommende festdage.

5. Bøger

Selvom at studenten tror at han/hende er færdig med at lære, så kan det være en god ide at give en god fagbog, så studenten kan lære noget i sommerferien. Det kan f.eks. være en bog om, hvordan man holder styr på sin egen privatøkonomi.

Fandt du ikke hvad du søgte, så find flere ideer til studentergaven her.