5 våde og velsmagende gaveidéer til studenten

Vi befinder os midt i den vidunderlige studentertid. Nogle kan allerede med stolthed tage huen på, som symbol på deres hårde flid gennem tre år. Andre står på dørtærsklen til at kunne gøre kunsten efter, og i løbet af den næste måned vil gaderne bugne med friske studenter, som er fyldt til randen med glæde, lettelse og en appetit på livets uendelige muligheder.

Studentertiden betyder også studentergilder, og du skal sikkert selv til minimum ét gilde hen over sommeren. Dette sætter dig i en situation, hvor du skal til at finde en studentergave, og netop derfor har vi valgt at skrive dette indlæg.

Her får du nemlig 5 gaveidéer til studenten, som alle tilhører den drikkelige kategori, og som du kan finde hos www.barlife.dk.

Og der er en god grund til, at vi i denne omgang har fokus på de ”våde” gaver. Studenterne bruger nemlig deres første frie uger på at feste, og derfor ville en passende gave jo være noget, som de kan feste med.

En god flaske whisky

Med en god flaske whisky kommer du altid langt, men denne skal selvfølgelig kun gives til en student, som rent faktisk har interesse for whiskey. Du kan altid købe to flotte whiskyglas dertil, så studenten allerede i en tidlig alder får lært, at lækker kvalitet er værd at sætte pris på.

Mange steder sælger de også whiskey gaveæsker, hvor der følger lidt lækkert chokolade eller andre delikatesser, som passer godt til whiskyen.

Et par rammer øl

Det lyder måske ikke som den mest spændende gave at give, men til gengæld kan den bruges med det samme. Husk på at studenten sikkert er et andet sted i sit liv, end du er, og med studenterkørsel og gilder, som venter lige om hjørnet, så vil nogle rammer øl bestemt gøre glæde hos studenten.

Hvis du er i tæt relation, så er det måske lidt for primitivt at komme med øl i gave, men du vil uden tvivl få fornemmelsen af, at gaven falder i god jord.

Gin & Tonic kit

Med inspiration i den samlede gaveæske, så kunne et samlet sæt til gin & tonic også være en fremragende mulighed. Selvfølgelig med ginnen som det centrale element, hvor du kan finde mange lækre flasker til rimelige penge. Og så med fire til seks flasker Tonicvand fra Fever Tree er du godt garderet til at give den perfekte studentergave.

Desuden er Gin & Tonic jo bare en enormt populær drink blandt alle generationer, så studenten vil helt sikkert også synes godt om denne gave.

Premium Vodka

For at kopiere vores forslag om at give en god flaske whiskey, kommer vi nu med gaveidéen; en god flaske vodka. Hvis der er noget gymnasiefesternes forfester har budt på, så er det slavevodka med slavejuice. Utallige vodkashots er garanteret også blevet kylet ned, og selvom man skulle tro, at vodkagrænsen er blevet nået, så er tilfældet højs sandsynligt stik modsat.

Vodka er bare favoritspiritus hos gymnasieelever og naturligvis også for studenterne. Men vi vil dog foreslå dig at opgradere slavevodkaen til en vodka i bedre kvalitet, nu da det er en studentergave, men modtagelsen af gaven vil stadig være meget positiv.

Strawberry Daquiri Kollektionen

Er det en kvindelig student, som du skal finde gave til, så kunne et samlet kit til at lave strawberry Daquiris være en god idé. Især det kvindelige publikum har taget rigtig godt imod den søde drink, så derfor vil den passe godt til den kvindelige student.

Du kan naturligvis sammensætte gavesættet, som det passer dig bedst, men sørg i hvert fald for at det indeholder en lys rom og den nødvendige likør, som skal til. Har du lyst, kan du også tilføje to flotte Daquiri glas for at gøre pakken endnu mere storslået.

Hvis ikke du synes godt om de vådere gaveidéer, som dette indlæg handler om, så kan du finde en masse andre gaveidéer til studenten her på siden.