Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Fik du smadret telefonen til studenterfesten? Så nemt er det at få den repareret

Hvis du har været til studenterfest, ved du, hvor vildt det kan gå for sig. Ofte er der risiko for, at det går ud over din mobiltelefon, som ender med at gå i stykker. Hvis uheldet har været ude, får du her en række gode råd til, hvordan du nemt får den fikset.

En studenterfest løber sjældent af stablen, uden noget går i stykker – og det går ofte ud over mobiltelefonen. En hel klasse af fulde studenter med skrøbelige smartphones i lommerne er ikke nogen god kombination, hvis succeskriteriet er, at intet går i stykker.

Derfor har reparatørerne og mobilproducenterne kronede dage hvert år efter studenterfesterne. Hvis du har været uheldig og er vågnet op med en smadret mobil i lommen efter årets studenterfester, er du ikke alene.

Heldigvis er der hjælp at hente, da der er masser af reparatører på markedet, som står klar til at hjælpe dig med at få ordnet din telefon, så den igen bliver så god som ny. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige reparatør, så du er sikker på, at din telefon er i trygge hænder.

Hvordan vælger jeg den rigtige reparatør til min mobil?

Når du har besluttet dig for, at din telefon skal repareres, er det næste skridt at vælge, hvilken reparatør der skal stå for reparationen – og det er ikke ligegyldigt, hvem du vælger. Ender din telefon i de forkerte hænder, risikerer du at vedkommende gør mere skade end gavn.

Derfor bør du være omhyggelig, når du skal vælge, hvem der skal stå for reparation af din telefon. Du bør vælge dem, der har fået gode anmeldelser, ligesom du kommer længst, hvis du vælger en autoriseret reparatør.

Vælg en autoriseret reparatør

Få repareret din iPhone hos Care1, som er autoriseret reparatør af Apples produkter. På den måde er du sikret kvalificeret hjælp, hvis studenterfesten har resulteret i en smadret skærm, en vandskade eller noget helt tredje, som gør, at den ikke længere fungerer, som den skal.

Når du vælger en autoriseret reparatør, er du sikker på, at din telefon er i trygge hænder. Det er nemlig et kvalitetsstempel fra producenten, som gør, at de siger god for den pågældende reparatør. Samtidig er du sikker på, at der anvendes originale reservedele.

Du kan finde autoriserede reparatører i hele landet, og du kan som regel få din telefon ordnet i løbet af et par timer, så du ikke skal gå hjem tomhændet. I stedet kan du bruge tiden på at få en god kop kaffe eller shoppe i de omkringliggende butikker.

Skal du finde en gave til en student, og vil du ikke give en reperation af en telefon, så kan du finde ideer til studentergaven her.