Giv en anderledes og unik studentergave

Når der er en i familien, som bliver student, vil man gerne give dem en gave, der kommer fra hjertet. Det kan dog til tider være svært at tænke ud af boksen, men hvis man gerne vil finde en gave, der både vil overraske og fornøje, kan man give dem noget, der hører til et område, de er interesseret i. Du kan derfor med fordel læse med her, hvis du gerne vil finde en gave, der passer perfekt til den kommende student.

Til den videnskabsinteresserede

Hvis studenten er interesseret i videnskab, kan du give vedkommende mulighed for lave små og sjove eksperimenter i hjemmet. Det skal selvfølgelig kun være sikre og ufarlige ting, som forskellige køkkenmaterialer eller demineraliseret vand til at lave små hjemmeeksperimenter.

Der kan også være rør, balloner, strå eller andre materialer, som man kan lave sjove små maskiner med. Studenten vil helt sikkert synes, at det er en sjov og anderledes gave.

Kunst eller litteratur

Mange unge mennesker begynder også at få øjnene op for kunst og litteratur, når de nærmer sig slutningen af deres gymnasietid. Hvis studenten interesserer sig for litteratur, kan du derfor med fordel give vedkommende en spændende bog, der måske kan udvide studentens horisont. Her kan du nemt give en personlig gave ved at give en bog fra en forfatter, som studenten er vild med. Det er derfor en stor fordel at kende studenten godt, hvis du overvejer at give en roman i gave.

Du kan også give et årskort til et museum eller en flot plakat af et kendt maleri, der passer til studentens personlige stil. Det kan være, du vækker en kreativ interesse, som personen kan følge i sit kommende sabbatår eller i forhold til vedkommendes fremtidige uddannelsesvalg.

En helt personlig ting

Der er også mange fine gaver, man kan give, som er helt personlige. Det kan være en tegning eller et maleri af den studerende eller en fotosamling af gode minder I har sammen. Det kan også være et digt eller en sang, som du performer som del af gaven. Hvis du ikke selv er kreativt anlagt, kan du evt. finde én, der kan lave det for dig. 

En personlig gave kan også være en rejse, du giver studenten, hvor du eventuelt kan tage med. Gaven bliver på denne måde til en unik oplevelse, I kan dele med hinanden, som studenten vil huske og sætte pris på.