Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Giv en god gaming pc fra Føniks Computer i studentergave

Gaming pc er et begreb, som er i stigende popularitet på internettets søgemaskiner. Dette skyldes, at såkaldt gaming (interessen og dyrkelsen af computerspil) er i stor vækst blandt flere generationer samtidig. Siden den første Playstation har markedet vist, at gaming ikke kun er for det unge, men også det voksne publikum. Især i de nyeste generationer har vi fået en lang række mere cinematiske spil på markedet, som lokker nye generationer til. 

Derfor bliver en gamer computer en del af underholdningen i mange husstande. Udvalget af spil er efterhånden så bredt, at alle kan være med og finde noget, der passer til dem. Hvis du leder efter den perfekte studentergave, kan du finde et bredt udvalg af gode gaming pc’er hos Føniks Computer. Du skal være opmærksom på, at der sættes andre krav ved køb af en gaming pc, end der gør til en almindelig computer. Computerspil er krævende at køre, så derfor skal en gamer computer være udstyret med de rigtige forudsætninger.

Grafikkort og processor er vigtige elementer

Noget af det, som du oftest vil støde ind i, når det kommer til anskaffelsen af en gamer PC, er grafikkort og processor. I hvor høj grad den nye gamer computer kan køre de nyeste spil med de mest avancerede indstillinger, afhænger af samspillet mellem grafikkort og processor. Du vil hurtigt se, at prisen følger med kvaliteten, så jo højere prisniveauet er, jo mere kraft får du som oftest også i produktet.

Man kan derfor med fordel starte med at kigge efter en gamer PC til studentergave, eller til sig selv, hos en forhandler som danske Føniks Computer, hvor man har et bredt udvalg at vælge imellem.

Ved du f.eks. at den kommende student elsker at spille de allernyeste spil når de kommer ud, vil det nok være nødvendigt med én af de lidt kraftigere modeller. Rådfør dig eventuelt med kundeservice der hvor du handler, da de selvfølgelig har god erfaring og gode råd om valg af gamer PC.

Få et godt tilbud hos Føniks Computer

Som nævnt tilbyder Føniks Computer alt til gameren. Her kan du finde de bedste produkter på markedet, så du kan overraske studenten med en perfekt gaming computer.

Du har både mulighed for at købe enkeltstående elementer, så du selv kan samle computeren, eller du kan købe en computer, der allerede er samlet på forhånd. Hvis du har mindre erfaring med en gamer computer, anbefales sidstnævnte.

Her vil du få en samlet pakke med alle elementerne, så modtager efter minimal opsætningstid kan være i gang med at spille alle favoritspillene.