Giv en tablet i studentergave og gør studenten glad

Mangler du gaveidéer til studenten i hjemmet? Hvad giver man egentlig til en, der bliver færdig på gymnasiet eller HF? En iPad er en universel gave, som alle unge studenter kan få glæde af. De findes efterhånden i alle slags, så du kan finde den, der passer lige præcis til din student.

Studentertiden er snart over os. Efter tre slidsomme år er de unge mennesker endelig færdige og klar til at tage huen på og danse rundt om bøgen. Uanset om studenten derhjemme er en 12-tals-elev eller bare lige har bestået, så har du alle sammen fortjent en gave efter de har knoklet med at blive færdige.

Vælg den rigtige studentergave

En iPad kan være den helt rette gave, hvis du er i tvivl. Den kan bruges til lidt af det hele og mere til. På en iPad kan du både streame serier og læse e-bøger. Du kan gå på de sociale medier og skype med din bedstemor, når det passer dig. Du kan se nyheder, hvor du vil, om det er i køkkenet eller sengen eller måske med ude og rejse. En iPad er let at have med rundt.

Men der findes og iPads i forskellige slags. Hvis du vil træffe det rette valg af iPad så læs mere. De fås i forskellige størrelser og farver. Nogle har et batteri, der holder lidt længere, andre er bedre til spil. De opfylder derfor alle slags behov.

En iPad i alle størrelser

Hvis din student skal ud og rejse i ferien, kan en iPad Mini være en god idé. Den er let, lille og særdeles handy. Så kan den tages med i toget eller flyet uden at den er besværlig at sidde med. Derudover gør den lille størrelse, at batteriet bare holder længere end på en almindelig iPad. Det gør den optimal, hvis der rejses længere, så slipper I for bekymringer omkring, hvor det næste strømstik befinder sig.

En almindelig iPad er en klassiker inden for tablets. Størrelsen går an til langt det meste, og den er særdeles god til at se film og serier på. Hvis din nyudklækkede student skal på universitetet allerede efter sommerferien, så kan det være et fremragende redskab til at tage noter med under forelæsningerne. Det giver dem en god start på deres studieliv.

Til de kreative studenter

Der findes også modeller til dem, der vil have en iPad i bedst mulige kvalitet. Derfor er en iPad Air er til dem, der ønsker, at alting fungerer optimalt. Den kan også bruges til lidt af det hele om det er arbejde eller underholdning og den har både god hukommelse og strøm på batteriet.

Er din student dermed en kreativ type, kan en iPad pro måske være en mulighed. Selvom det er den dyreste model på markedet, så er den perfekt at arbejde på næsten som en laptop. Den kan håndtere kreative arbejdsopgaver som billed- og fotoredigering. Der er iPad til alle slags studenter. 

Find flere gode gaver til studenten her.