Hvad giver man en nyudklækket student, som snart skal giftes?

Er det sådan, at den nyudklækkede student snart skal giftes, så kan du med fordel overveje at give vedkommende en gave, som er et tilskud til den forestående bryllupsfest. Både en studenterfest og et bryllup er typisk store fester, og derfor kan det være en god idé at bidrage til bryllupsfesten.

Det kan være noget af en udskrivning at holde både studenterfest og bryllup med kort mellemrum, og måske har den nye student ikke midlerne til det. I det tilfælde vil en gave, der kan spare studenten for nogle penge nok falde i særlig god jord.

Sådan kan du give et tilskud til et bryllup

Nyudklækkede studenter kan have alle aldre. Langt de fleste er dog yngre. Uanset alderen så kan den pågældende have haft en stram økonomi igennem studietiden. Det kan derfor godt være, at bryllupsfesten må foregå på et økonomisk lavblus. Er det tilfældet, så er der masser af måder, du kan give et tilskud til festen på.

  • Underholdningen – du kan tilbyde at stå for noget af underholdningen, hvis du for eksempel kan spille eller synge. ellers hyr et band eller lej en dj til brylluppet.
  • Maden – du kan tilbyde at lave noget af maden, du kan betale for noget af maden, eller du kan hyre nogen til at lave den.
  • Lokalet – du kan tilbyde at leje et lokale til festen.
  • Rengøringen – du kan tilbyde at rydde op og gøre rent efter festen, eller du kan hyre nogen til at gøre det.

Alle de nævnte bidrag vil være med til at gøre festen ekstra fantastisk – og de vil helt sikkert gøre festen billigere for studenten/brudeparret.

Du kan også give en mere traditionel studentergave

Måske foretrækker du at give en mere traditionel gave til studenten. Det kan enten være en decideret studentergave, eller det kan være en gave, som også kunne egne sig som bryllupsgave. Her bør du dog tænke på, at gaven skal være tiltænkt den pågældende student og ikke et brudepar.

På den måde får du adskilt de to begivenheder og får ønsket den glade student tillykke med huen. Sådan en gave kan godt både være personlig og være noget, som kan være til glæde eller gavn for det kommende brudepar.

Det kan for eksempel være nogle større ting, som noget praktisk, noget elektronik, et møbel eller et stykke kunst, som studenten kan have glæde af i mange år fremover, og som kan tages med ind i ægteskabet. Gør dig altid umage med at finde den helt rigtige gave.