Konkrete ideer til store og små studentergaver

I dette indlæg får du en række gaver til ham/hende der lige er blevet student. For mange er det en af de største festdage i deres liv. De unge mennesker glæder sig så meget at det ikke kan beskrives. Et afsluttet kapitel og et nyt åbnet op. Mange år på skolebænken afsluttet, eller kun en gangbro til de næste hvis man vil uddanne sig yderligere.

Men en ting er sikkert - at blive student er stort. Derfor skal studentergaven også være af den rette karakter. Uanset størrelsen.

Den lille

En Hoptimist. De helt små. Klassiske og traditionelle. Indenfor budgettet, men en tanke i den rigtige retning. Hvilket forhold og hvor tætte man er med studenten/studinen har en rolle på hvilket omfang den gave man får har.  Det vigtigste er de nyuddannede er glade og får en masse tanker med på vejen.

Den i midten

Et stykke tøj i god kvalitet. Her kan man virkelig komme langt. Spørg og undersøg hvad ham/hende er vant til at gå i. Hvad er på mode og hvad går andre i. Er der nogle personlige præferencer og favoritter.

Det ikke altid nemt at finde et stykke tøj til andre, men handler du de steder som de re vant til, kan det altid byttes. Måske ikke det man gerne vil, men det holder mulighederne åbne og vedkomne bliver ikke skuffet. De kan nemlig få noget andet der har spottet for lang tid siden.

Den store

Oplevelsesgaven, rejsen eller noget helt tredje. De nyudklækkede studenter/studiner har fortjent noget af stor kaliber. Ballonflyvning, sky Diving, kurser i madlavning.

Der er rigtig meget at vælge i mellem. Sæt jer ned sammen og planlæg en rejse. Måske alene, måske med vennerne. Rejser kan give rigtig meget til ham/hende - ikke kun på oplevelsen, men også i dannelse og chancen for de finder sider af dem selv de ikke havde set før. Planlæg så snart i har muligheden.

Muligheden for den store fest er der også. Bliv hjemme i Danmark, arranger en tur i partybus med de nærmeste venner og sæt et telt op i haven til de efterfølgende strabadser med familien.

Den sikre

Hvis man ikke vil gå galt i byen. Så tag pengegaven til dig. Du tænker den er kedelig - det gør studenten/studinen nok ikke! Penge har altid være kendt som den hurtige kedelige, men den er altså sikker!

Alle kan bruge dem. Og har man inde i sit hoved lagt en plan for hvad man skal når man er færdig som student, så vil penge være et af de bedste værktøjer.