Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Medbring guld og sølv som gave til studentergildet

Det er ingen hemmelighed, at det er en stor begivenhed at blive student. Dermed kan det også være en idé at finde en ekstra speciel studentergave til den nye student. Dette kan, for eksempel, være noget så fleksibelt som guld.

Guld som studentergave

Det lyder måske lidt uklart. Skal man bare give en guldbar i gave? Giver det overhovedet mening? Heldigvis kan guld bruges til lidt af hvert, hvilket gør det til en oplagt studentergave. Herved, læs mere her, hvis man gerne vil kigge på noget guld fra NordiskGuld. 

Som man nok allerede har set inde på denne side, så er smykker ét af de mest populære gaver, og det gør guld rigtig relevant. Guld er nemlig, som mange nok kender til, rigtig godt at bruge til smykker, hvem end smykket er tiltænkt. For eksempel, så tilbyder NordiskGuld flere forskellige slags smykker i enten 8, 14, eller 18 karat, så her er mange gyldne muligheder, hvis man er interesseret i dette.

Hvis man til gengæld gerne vil gøre det lidt mere personligt, end det allerede er, så kan man også lave sine egne smykker, ved at omsmelte guldet. NordiskGuld følger guldmarkedet nøje, så kan man, for eksempel, købe noget guld, hvorefter man får det omsmeltet et andet sted. Godt nok har NordiskGuld et stort sortiment af guldsmykker, men det er i hvert fald en mulighed, hvis det skulle være mere interessant. 

Sølv kan også gøre det

Det behøver naturligvis ikke kun at være guld, som man kan bruge til det ovennævnte. Sølv kan også være en fin løsning og et godt alternativ. Samtidig er det også en billigere løsning for dem, som godt vil give en speciel gave til studenten, men ikke har de økonomiske midler til at købe guld. Guld er heller ikke for alle og enhver, hvorved sølv også er et meget populært alternativ. 

Ligesom med guldet, så holder et sted som NordiskGuld nøje øje med markedet for sølv, så det altid er de rigtige, opdaterede priser, der tilbydes. Dog er det ikke muligt at købe sølvsmykker hos NordiskGuld. Men er man interesseret i at omsmelte noget sølv, ligesom med guldet, så kan man altid købe noget sølv her. Denne omsmeltning giver også, ligesom med guldet, mulighed for at lave noget helt specielt, som naturligvis ikke behøver ikke at være et smykke. Hvad det end er, det kan man selv finde ud, det kan også gøre det mere spændende.