Skal du til en eller flere studenterfester til sommer?

Det kan være, at du skal til en studenterfest eller to til sommer. Det betyder også, at du skal have styr på en gave eller to. Det kan være svært at finde på en gave, da man altid kommer til at give det samme. Det er heller ikke altid, at studenten har haft tid til at lave en ønskeseddel, da han eller hun har haft travlt med de afsluttende eksamener, osv. Derfor ender det sikker også med, at du ikke har særlig meget at gå ud fra.

Her finder du dog nogle ideer til studentergaver, så du ikke er helt på bar bund, når festerne nærmer sig. Gaveideerne kan bruges til både drenge og piger, hvilket også kan være rart, så man er sikker på, at man ikke rammer helt ved siden af.

Ting til når man skal flytte hjemmefra

Selvom det ikke lige er det, som studenten har fokus på, så begynder der et nyt kapitel i deres liv. Det kan godt være, at der lige skal nogle sabbatår til, men det betyder højst sandsynligt, at han eller hun snart skal flytte hjemmefra.

Det kan være i forbindelse med studiestart, ellers begynder mange studenter bare at være et sted i livet, hvor det ikke er at foretrække, at bo hjemme ved sine forældre længere.

Derfor kan du altid give nogle ting, som kan bruges, når man skal flytte hjemmefra. Det er penge, studenten ikke selv gider at bruge, og derfor vil studenten sikkert sætte pris på, at få nogle ting til det kommende nye hjem.

Tømmermændskurven

Studenten får sikkert rigtig mange gaver, men det kan ske, at der er en helt bestemt ting, som går i glemmebogen - det er selvfølgelig tømmermændskurven.

Du skal tænke på, at studenterne har drukket alkohol i mange dage, og derfor har de brug for en god kurv. Den kan for eksempel indeholde sodavand, chips, slik, osv. Selvom det måske ikke er den største gave, så vil det uden tvivl være en af de bedste.

Noget symbolsk

Du kan købe noget symbolsk, så studenten altid har mulighed for at tænke tilbage på dagen og tiden. Det kan selvfølgelig være mange forskellige ting, som for eksempel smykker, ure, billeder, osv. Du kan også finde noget i mange forskellige prisklasser her, så det er bare med at komme i tænkeboksen.

Måske du efter at have kigget på denne lille liste, er blevet bare en smule klogere på, hvad du kan give studenten til sommer. Du behøver naturligvis ikke at købe lige nøjagtig det, som står på listen. Du kender personen bedst, så du kan altid tilpasse det, hvis du tænker, at der er mulighed for det.

Fandt du ikke det du søgte så find endnu flere ideer til gode studentergaver lige her.