Tre ideer til gode gaver, som en fattig studerende bliver ekstra glad for

Kender du én, der snart bliver student, og er du i tvivl om, hvad du skal give vedkommende i studentergave? Så læs med i denne artikel og bliv inspireret.

Der findes nemlig flere ideer til, hvad du kan give den kommende student i gave. Studenter har ofte ikke mange penge, så der findes bestemte gaver, som de vil blive ekstra glade for.

Læs med her og få tre gaveideer, som en fattig studerende vil blive ekstra glad for!

Penge er altid en god gaveidé

Hvis du selv har prøvet at være fattig studerende, ved du selv, hvor glad man kan blive for at modtage penge i gave. Du kan måske selv føle, at penge er en lidt kedelig gave at give, men sådan vil det helt sikkert ikke blive modtaget.

Den fattige studerende vil nemlig kunne bruge pengene til lige netop dét, som de har brug for. Og måske har man som studerende ikke brug for en hel del materielle ting i gave, men nærmere nogle penge, som man vil kunne bruge på at forsøde tilværelsen.

Det kan være, at den fattige studerende pludselig har råd til at tage ud at spise med kæresten eller til at tage ud at spise med vennerne. Hvis du føler, at det er upersonligt blot at give en sum penge, kan du gøre noget for at gøre gaven mere personlig. Du kan skrive et personligt kort eller finde en lille tillægsgave.

Møbler og bøger hitter

En studentergave er ofte en gave, som man har glæde af i mange år frem. Mange gæster vil måske også købe en gave for et lidt større beløb, fordi der netop er tale om en studentergave, som man kun modtager én gang. Det er ikke det samme som en fødselsdags- eller julegave.

Mange fattige studerende står samtidig på et tidspunkt i deres liv, hvor de snart skal flytte hjemmefra. Det kan derfor en god idé at give et møbel. Hvis du for eksempel vælger at købe en stol til den kommende student, vil dette være et møbel, som vedkommende har glæde af i mange år frem.

En tredje gaveidé kunne være at give en bog i gave. Dette er samtidig også en ting, som man vil kunne have med sig videre og have til at stå på en bogreol gennem hele livet. Bøger er samtidig også et symbol på viden, hvilket netop er hvad, studenten har opnået gennem sin nu afsluttede uddannelse.